Digital forretningsudvikling

Customer Experience

Udvikling af en ny og bedre Customer Experience (CX) på ens digitale kanaler er nok det, som de fleste forbinder med digital innovation. Mange virksomheder er startet på digital innovation ved at etablere uafhængige innovations labs, der skal arbejde med deres konkrete CX. Og mange er blevet skuffede, idet en god CX ikke kan opnås uden en tæt kobling med ens transaktionssystemer. Derfor er en af de store udfordringer omkring CX at skabe en sammenhængende effektiv udviklingsproces i virksomheden, der bygger bro mellem CX-eksperterne og den traditionelle it-afdeling.

Eksempler på digitale teknologier, der er i spil i CX, er ChatBots, Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR). CX-mulighederne vil afhænge af den underliggende kanal. På de sociale medier bevæger ChatBots sig mere i retning af Conversational Sellling, mens de traditionelle ChatBots indeholder mere og mere kunstig intelligens.

Selve innovationsmetoden for CX er Design Thinking, Design Sprints, mv. hvor Devoteam har egne eksperter. På baggrund af erfaringer fra en række projekter har Devoteam udviklet en sammenhængende udviklingsproces fra idéskabelse til it-mæssig realisering, der bygger på Design Thinking kombineret med agil it-udvikling. Med dette udgangspunkt både rådgiver Devoteam om CX-baseret innovation (se Digital ledelse) – og leverer CX prototyper, koncepter og grænseflader med vores egne eksperter.

 

Vores ydelser

Analyse af kundebehov – observation og undersøgelse af kundernes ømme punkter og mulige gevinster -
Strategisk Ideation – hvilke digitale løsninger kan komme i spil? -
Konceptuel udvikling af nye digitale løsninger – baseret på Design Thinking og Design Sprints -
Proof-of-Value og Proof-of-Concept af nye digitale løsninger -
Konceptuel udvikling af ChatBot- og Conversational Selling løsninger -
Business Cases for digitale løsninger -
devoteam

Kontakt

Jane Eis Larsen

Business Director