Data Science & Big Data

Data Science og Big Data

Hvordan skaber du konkret forretningsmæssig værdi ud af dine data?

I Devoteam har vi etableret vores eget Data Science team som vi tilbyder til vores kunder sammen med adgang til en Data Science platform.

Virksomheder og organisationer har i dag adgang til uanede mængder af data om deres forretning – men data i sig selv skaber ikke værdi. Data skal omsættes til fremadrettet information og indsigt, og dette arbejde er i dag samlet i en disciplin som kaldes for Data Science. Rent strategisk bliver Data Science måske det vigtigste område for enhver virksomhed at investere i, for at udvikle sin forretning

At arbejde med Data Science og Big Data kræver nye it-værktøjer. Der skal arbejdes med Hadoop, Spark, Python, R, Machine Learning, osv. Så for at arbejde med Data Science, skal man som virksomhed have adgang til en Data Science platform, som tilbyder de nye værktøjer, der kan håndtere Big Data og kan tilgå et utal af datakilder.

Anvend Data Science på flere måder

 • Opstartsteam

  Vi hjælper med at komme i gang med Data Science, lave et proof-of-value og lægge strategien.
 • Ekstern og skalerbar Data Science afdeling

  Som samarbejdspartner udarbejder vi løbende modeller og algoritmer, som giver svar på forretningsmæssige problemstillinger.
 • Ekstra kapacitet og kompetencer

  Få ekstra kapacitet og/eller ekstra kompetencer til at supplere et allerede opstartet internt Data Science team.
 • Task force af data eksperter

  Vores eksperter står klar til at afklare og løse en given data science opgave på en konkret større problemstilling.

Vores ydelser

devoteam

Formålet med Data Science er at skabe forretningsmæssige modeller og algoritmer, der giver en ny og dybere indsigt som grundlag for bedre beslutninger og automatisering i en organisation. Et arbejde der baseres på forretningsmæssige hypoteser, der undersøges ved at lede efter mønstre i store mængder af sammenstille typer og kilder af data.

Contact

Tine Marcher

Expert Director

Seneste nyt