Workshop: Kom godt i gang med at lave kunderejser d. 11. december – FULDT BOOKET

Mangler du en metode til at sætte dig i kundernes sted, så du udefra-og-ind kan få øje på de steder, som kalder på optimering eller nye produkter og services i din forretning?

Så kom med til denne workshop,  d. 11. december fra kl. 09-11, hvor Devoteams Customer Experience konsulent Signe Stoholm, vil give dig en indføring i metoden bag kunderejser, hvornår de er relevante, og hvilken værdi metoden kan tilføre din forretning. Arrangementet afholdes også i Aarhus d. 22. januar. Se arrangementet her.

Du vil sammen med de andre deltagere blive inviteret med til at prøve kræfter med metoden i praksis, når I i grupper vil skitsere en AS-IS og TO-BE kunderejse på en case fra jeres egen organisation.

Vel mødt!

Antallet af pladser til dette arrangement er meget begrænset for at kunne gennemføre en effektiv læringsworkshop, så vi gør opmærksom på, at tilmelding er bindende. Deltagelse er gratis.

Praktisk information

  • 09:00:00
  • Lyngbyvej 2, 2100 København Ø
2018/12/11 09:00:00 2018/12/11 11:00:00 Europe/Paris WORKSHOP: Kom godt i gang med at lave kunderejser Mangler du en metode til at sætte dig i kundernes sted, så du udefra-og-ind kan få øje på de steder, som kalder på optimering eller nye produkter og services i din forretning? Så kom med til denne workshop,  d. 11. december fra kl. 09-11, hvor Devoteams Customer Experience konsulent Signe Stoholm, vil give dig en […]
https://dk-managementconsulting.devoteam.com/vores-arrangementer/workshop-kom-godt-gang-med-lave-kunderejser-d-11-december/

Kontakt

Signe Stoholm Sørensen
Customer Experience Consultant  
devoteam