Workshop: Kunderejser – Kom godt i gang d. 11. april

Mangler du en metode til at sætte dig i kundernes sted, så du udefra-og-ind kan få øje på de steder, som kalder på optimering eller nyudvikling i din forretning?

Så kom med til denne workshop, d. 11. april fra kl. 09-11.30, hvor Devoteams Customer Experience konsulent Signe Stoholm, vil give dig en indføring i metoden bag kunderejser, hvornår de er relevante, og hvilken værdi metoden kan tilføre din forretning.

Du vil sammen med de andre deltagere blive inviteret med til at prøve kræfter med metoden i praksis, når I med udgangspunkt i en case fra virkeligheden vil skitsere en kunderejse og komme med idéer til optimering eller nyudvikling.

Vi starter workshoppen med morgenmad kl. 08.30.

Vel mødt!

Antallet af pladser til dette arrangement er meget begrænset for at kunne gennemføre en effektiv læringsworkshop, så vi gør opmærksom på, at tilmelding er bindende. Deltagelse er gratis.

Workshoppen afholdes også i Aarhus d. 4. juni. Se arrangementet her.

Praktisk information

  • 09:00:00
  • Lyngbyvej 2
    2100 København Ø
2019/04/11 09:00:00 2019/04/11 11:00:00 Europe/Paris Workshop: Kom godt i gang med at lave kunderejser Mangler du en metode til at sætte dig i kundernes sted, så du udefra-og-ind kan få øje på de steder, som kalder på optimering eller nyudvikling i din forretning? Så kom med til denne workshop, d. 11. april fra kl. 09-11.30, hvor Devoteams Customer Experience konsulent Signe Stoholm, vil give dig en indføring i metoden […]
https://dk-managementconsulting.devoteam.com/vores-arrangementer/workshop-kom-godt-gang-med-lave-kunderejser-11-april/

Program

Hør, hvad du kan vente dig.

Kontakt

Signe Stoholm Sørensen
Customer Experience Consultant  
devoteam