Workshop: Design Sprint – Gør noget ved kundernes udfordringer (d. 20. februar)

Du har styr på kunderejsen og har identificeret nogle steder der kalder på optimering eller nyudvikling. Men hvordan kommer du videre og får skabt de gode løsninger på problemerne?

Kom med til denne workshop, d. 20. februar i Odense fra kl. 9-11, hvor Devoteams Senior Design Thinking & Innovation konsulent Rasmus Arendal, vil give dig en indføring i metoden Design Sprint, og hvordan den kan bruges til at innovere på produkter, services og interne processer.

Antallet af pladser til dette arrangement er begrænset for at kunne gennemføre en effektiv læringsworkshop.

Vi gør opmærksom på, at tilmelding er bindende. Deltagelse er gratis.

Vi starter med morgenmad kl. 08.30.

Vel mødt!

Praktisk information

  • 09:00:00
  • UserLab, Forskerparken 10G, 5230 Odense
2020/02/20 09:00:00 2020/02/20 11:00:00 Europe/Paris Workshop: Design Sprint – Gør noget ved kundernes udfordringer (d. 20. februar) Du har styr på kunderejsen og har identificeret nogle steder der kalder på optimering eller nyudvikling. Men hvordan kommer du videre og får skabt de gode løsninger på problemerne? Kom med til denne workshop, d. 20. februar i Odense fra kl. 9-11, hvor Devoteams Senior Design Thinking & Innovation konsulent Rasmus Arendal, vil give dig en […]
https://dk-managementconsulting.devoteam.com/vores-arrangementer/workshop-design-sprint-goer-noget-ved-kundernes-udfordringer-d-20-februar/

Program

Du vil sammen med de andre deltagere blive inviteret med til at prøve kræfter med metoden i praksis, når I med udgangspunkt i en case vil gennemføre et komprimeret Design Sprint og komme med idéer til optimering og nyudvikling.

Du kan også deltage på følgende dato:

Torsdag d. 2. april (København)

Kontakt

Rasmus Arendal
Senior Design Thinking & Innovation Consultant
devoteam