Service Management Netværksforum 2019

Som resultat af at Service Management i stigende grad bliver mere forretningsunderstøttende, og bevæger sig fra at være it-driftens omdrejningspunkt, til at skulle understøtte forretningsstrategier på f.eks. multi-sourcing, charge-back modeller, omkostningstransparens, DevOps og agile transformationer, får disciplinen større og større bevågenhed.

Vi dedikerer derfor igen i år en hel dag i Service Managements navn til Netværksforum 2019, der traditionen tro afholdes på Kokkedal Slot. Kom med d. 4. april og oplev et miks af inspirerende oplægsholdere, stil de presserende spørgsmål og ikke mindst plej dit netværk!

Praktisk information

  • 08:00:00
  • Kokkedal Slot
2019/04/04 08:00:00 2019/04/04 16:30:00 Europe/Paris Service Management Netværksforum 2019 Som resultat af at Service Management i stigende grad bliver mere forretningsunderstøttende, og bevæger sig fra at være it-driftens omdrejningspunkt, til at skulle understøtte forretningsstrategier på f.eks. multi-sourcing, charge-back modeller, omkostningstransparens, DevOps og agile transformationer, får disciplinen større og større bevågenhed. Vi dedikerer derfor igen i år en hel dag i Service Managements navn til Netværksforum […]
https://dk-managementconsulting.devoteam.com/vores-arrangementer/service-management-netvaerksforum-2019/

Deltagergebyr: 1495,- ex. moms. Tilmelding er bindende.

Vil man overnatte på Kokkedal Slot, beder vi om, at man tager direkte kontakt med slottet, og booker værelse. 

Program

Kl. 08.00-09.00: Registrering og morgenmad


Kl. 09.00-09.20: Velkommen til Netværksforum 2019 v. Henrik Madsen, CEO, Devoteam Technology Consulting


Kl. 09.20-10.10:  Keynote: ITIL 4 – Nye værktøjer i værktøjskassen til styring af digitale service v. Christian F. Nissen, ITIL ekspert

Siden ITIL blev lanceret i slutningen af 1980’erne, har værktøjskassen udviklet sig fra god skik for kvalitetsstyring i it-driften til en sammenhængende best practice for styring af digitale services. Med den seneste version tages yderligere et skridt i den retning, med værktøjer til reel værdiskabelse, fokus på kunderejsen og best practice for agil udvikling og integration af services. Og samtidig er ITIL 4 væsentlig enklere at gå til, end den tidligere version. 

Få et overblik over ITIL 4 og bliv klogere på de vigtigste ændringer og nyheder.


Kl. 10.10-10.30: Clarity – din styringsmotor til GDPR v. Jørgen Papadopoulos, Expert Director, Devoteam Management Consulting


Kl. 10.30-10.45: PAUSE


Kl. 10.45-11.30: Case: Ny serviceplatform i Københavns Kommune v. Susanne Ninna Hansen, Projektleder & Søren Ahrensberg, Centerchef, Københavns Kommune.

Koncernservice er Københavns Kommunes administrative shared servicecenter på finans-, løn- og personaleområdet for alle forvaltningerne i Københavns Kommune.

Etableringen af Koncernservice har været båret af målene om at: 1) effektivisere kommunens samlede ressourceanvendelse til administration, og sikre politiske omprioriteringer til kernevelfærden, 2) øge den faglige kvalitet i kommunens administration samt 3) skabe mere tid til kerneopgaverne og større decentralt ledelsesrum. Disse målsætninger skulle opnås gennem øget standardisering, digitalisering og forenkling af opgavevaretagelsen på tværs af kommunens forvaltninger.

Hør om, hvordan Koncernservice igangsatte projektet med udviklingen af en ny serviceplatform for at gøre det nemmere at varetage de administrative opgaver decentralt og for at øge optimere og automatisering processerne internt i Koncernservice. Formålet er at understøtte yderligere effektiviseringer på det administrative område, og målet er en fuldautomatisk opgavevaretagelse, hvor det er muligt.


Kl. 11.30-12.15: Service Management hos Columbus v. Marianne Woldbye Tholin, Vice President ColumbusCare


Kl. 12.15-13.15: FROKOST


Kl. 13.15-13.45: Proactive service health through AIOps v. Philip Langelund, Senior Solution Consultant, ServiceNow.

I nær fremtid vil 40% af store virksomheder kombinere big data og machine learning funktionalitet i IT Operations. ServiceNow IT Operations Management (ITOM) og IT Service Management (ITSM) udgør en komplet løsning til at eliminere driftsafbrud, der omfatter AI-intelligens til IT Operations (AIOps) funktioner. På dette oplæg vil Philip demonstrere, hvordan ServiceNow bruger avanceret machine learning til proaktivt at kunne identificere fremtidige service issues, og dermed foretage forebyggende handling.


Kl. 13.45-14.30: Case: RPA hos Region Midt v. Jesper Lund Hansen, Områdeleder, Region Midt.

Jesper Lund Hansen kommer, og deler konkrete erfaringer i forbindelse med deres arbejde med RPA, og i særdeleshed, hvordan RPA specifikt kan understøtte en ServiceDesk.


Kl. 14.30-15.00: RPA: IT’s Biggest Threat or Biggest Opportunity v. James Dening, VP Europe, Automation Anywhere

James Dening flyver ind fra UK for at dele insights med os omkring RPA. Han vil bl.a. dykke ned i, hvorfor IT ofte betragter RPA som en trussel, og forretningen derimod som en mulighed. Derudover vil han komme ind på, hvordan IT kan høste gevinsterne ved RPA, og få governance på plads. Sidst men ikke mindst, vil James komme ind på, hvordan man mest effektivt kan arbejde med ledelsen for at skalere med RPA.

Indlægget afholdes på engelsk.


Kl. 15.00 -15.15: PAUSE


Kl. 15.15-16.00: Case: Service Management hos Købstædernes Forsikring v. Niels Samson, Process Manager, Købstædernes Forsikring

Niels Samson fra Købstædernes Forsikring kommer, og fortæller om rejsen fra et ITSM værktøj og processer til implementering af løsninger fra Atlassians Suite.

Blandt overvejelserne i valg af værktøj har været mulighederne for processunderstøttelse for processerne IT Service Management, Configuration og Asset Management, Software Udviklingsprocesser samt Kundeportal. Derudover har erstatning af Sharepoint med Atlassian Confluence som Content Management system og Wiki været en sidegevinst.


Kl. 16.00-16.30: It teams in the age of agile & devops: Atlassian approach to ITSM v. Paul Buffington, Principal Solutions Engineer for ITSM, Atlassian

Indlægget afholdes på engelsk.


Kl. 16.30: Afslutning


Kl. 16.45-18.00: Socialt i parken: ’Archery Attack’


Kl 18.00-18.30: Champagne i Havesalen


Kl. 18.30: Middag i Taffelsalen med underholdning v. Henrik Svanekiær og prisuddeling ’Service Management prisen 2019’

Se her, hvordan Netværksforum 2018 løb af stablen sidste år

Vel mødt!

Kontakt

Henrik Madsen
CEO
devoteam