Seminar for alle kommuner: Informationssikkerhed på toppen af ARoS

Informationssikkerhedsagendaen kan være uoverskuelig og lang. Hvor skal man som kommune starte, og hvor skal man slutte.

D. 26. februar vil vi gøre informationssikkerhed forståeligt for alle. Vi gennemgår overordnet, hvad man som kommune bør fokusere på, og i hvilke tempi man med fordel kan implementere de væsentlige dele af ISO 27001 – herunder organisering, risikovurdering og awareness.

Vi vil også sætte fokus på jeres mange erfaringer på informationssikkerhedsområdet. Både på de gode historier, og de opgaver, som ikke helt gik som planlagt.

Sidst men ikke mindst får vi besøg af KL.

I vil også få mulighed for at dele og sparre med jeres kollegaer i samme situation som jer.

(Hvis du har en god historie, en erfaring eller andet, du synes, er relevant at dele med dine kollegaer i de øvrige kommuner, så kontakt Brian Nyborg Halager på brian.halager@devoteam.com)

Arrangementet er gratis, og vi byder på frokost.

Vel mødt!

Praktisk information

  • 10:00:00
  • ARoS, Aarhus
2020/02/26 10:00:00 2020/02/26 14:30:00 Europe/Paris Seminar for alle kommuner: Informationssikkerhed på toppen af ARoS (afholdes i samarbejde med KL) Informationssikkerhedsagendaen kan være uoverskuelig og lang. Hvor skal man som kommune starte, og hvor skal man slutte. D. 26. februar vil vi gøre informationssikkerhed forståeligt for alle. Vi gennemgår overordnet, hvad man som kommune bør fokusere på, og i hvilke tempi man med fordel kan implementere de væsentlige dele af ISO 27001 – herunder organisering, […]
https://dk-managementconsulting.devoteam.com/vores-arrangementer/seminar-alle-kommuner-informationssikkerhed-paa-toppen-af-aros-afholdes-samarbejde-med-kl/

Program

Kl. 10.00 – Velkommen v. Brian Halager, Risk & Security, Devoteam

Kl. 10.10 – Status på informationssikkerhed fra KL v. Beth Tranberg, KL

Kl. 10.50 – Pause

Kl. 11.00 – Erfaringer fra den virkelige verden v. En eller flere udvalgte kommuner

Kl. 11.45 – Frokost

Kl. 12.30 – Gruppearbejde og dialog

KL.13.30 – Spørgsmål, videre dialog og afslutning

Kl. 13.50 – Networking

Kontakt

Brian Halager

Delivery Principal

devoteam