Seminar i Aarhus: HR markedet i Danmark – overblik og trends

Devoteam lancerer på denne morgenbriefing vores nye uafhængige analyse og markedsoversigt af HR-systemer og leverandører i Danmark. Kom med til morgenbriefing d. 12. juni i Aarhus, hvor vi vil præsentere vores key findings fra rapporten.

Du kan også møde Dustin, som kommer og fortæller om HR i deres organisation, og giver et indblik i, hvad de forventer at få ud af deres investering. 

Sidst men ikke mindst, overvejer du at investere i opgradering eller udskiftning af din virksomheds HR-sy­stem, og mangler du overblik over mulighederne i markedet, og hvordan man griber opgaven an? Vi vil præsentere erfaringer og værktøjer i forbindelse med anskaffelse og implementering af nyt HR-system, og yderligere præsentere aktuelle tendenser og spillere på HR-markedet i Danmark.

Vi byder på morgenmad fra kl. 09.00. Arrangementet er gratis.

Vel mødt!

Praktisk information

  • 09:30:00
  • Aros Allé 2, 8000 Aarhus
2019/06/12 09:30:00 2019/06/12 11:30:00 Europe/Paris HR markedet i Danmark – overblik og trends Devoteam lancerer på denne morgenbriefing vores nye uafhængige analyse og markedsoversigt af HR-systemer og leverandører i Danmark. Kom med til morgenbriefing d. 12. juni i Aarhus, hvor vi vil præsentere vores key findings fra rapporten. Du kan også møde Dustin, som kommer og fortæller om HR i deres organisation, og giver et indblik i, hvad... Se artikel
https://dk-managementconsulting.devoteam.com/vores-arrangementer/seminar-aarhus-hr-markedet-danmark-overblik-og-trends/
Aros Allé 2, 8000 Aarhus

Vi afholder et lignende arrangement i København d. 13. juni. Se arrangementet her.

Program

Kl. 09.30 – Velkommen v. Torben Storgaard, Partner, Devoteam

Kl. 09.40 – HR i Dustin v. Morten Jakobi, EVP People & Culture, Dustin 

Kl. 10.30 – Pause

Kl. 10.40 – Lancering af HCM rapport: HR markedet i Danmark, overblik og trends v. Flemming Ehlert, Expert Director, Devoteam

Kl. 11.30 – Afslutning

Kontakt

Torben Storgaard

Partner

devoteam