Netværksmøde i Kommunalt Digitaliseringsforum: Ny serviceplatform i Københavns Kommune

Det glæder os at byde velkommen til næste netværksmøde i Kommunalt Digitaliseringsforum, d. 25. april kl. 9-11 hos Devoteam på Lyngbyvej 2.

På dette netværksmøde får vi besøg af Susanne Ninna Hansen fra Koncernservice i Københavns Kommune. Susanne drev projektet omkring Københavns Kommunes nye serviceplatform.

Lidt om dagens case:

Koncernservice er Københavns Kommunes administrative shared servicecenter på finans-, løn- og personaleområdet for alle forvaltningerne i Københavns Kommune.

Etableringen af Koncernservice har været båret af målene om at: 1) effektivisere kommunens samlede ressourceanvendelse til administration, og sikre politiske omprioriteringer til kernevelfærden, 2) øge den faglige kvalitet i kommunens administration samt 3) skabe mere tid til kerneopgaverne og større decentralt ledelsesrum. Disse målsætninger skulle opnås gennem øget standardisering, digitalisering og forenkling af opgavevaretagelsen på tværs af kommunens forvaltninger.

Hør om, hvordan Koncernservice igangsatte projektet med udviklingen af en ny serviceplatform for at gøre det nemmere at varetage de administrative opgaver decentralt og for at øge optimere og automatisering processerne internt i Koncernservice. Formålet er at understøtte yderligere effektiviseringer på det administrative område, og målet er en fuldautomatisk opgavevaretagelse, hvor det er muligt.

Susanne vil bl.a. komme ind på deres dialog med de faglige organisationer/godkendelsesforløb, lidt om integrationer til fagsystemer som KAS, OPUS mv. og overholdelse af GDPR og entydig revisionsspor.

Kort sagt, en unik mulighed for at høre om projektet indefra.

Herefter vil der være tid til drøftelse iblandt netværket – muligheder og udfordringer.

Der vil som altid være mulighed for at netværke. Vi starter med en let morgenmad 8.30.

Netværksmødet er gratis.

Praktisk information

  • 09:00:00
  • Devoteam
    Lyngbyvej 2, 2100 København Ø
2019/04/25 09:00:00 2019/04/25 11:00:00 Europe/Paris Netværksmøde i Kommunalt Digitaliseringsforum: Ny serviceplatform i Københavns Kommune Det glæder os at byde velkommen til næste netværksmøde i Kommunalt Digitaliseringsforum, d. 25. april kl. 9-11 hos Devoteam på Lyngbyvej 2. På dette netværksmøde får vi besøg af Susanne Ninna Hansen fra Koncernservice i Københavns Kommune. Susanne drev projektet omkring Københavns Kommunes nye serviceplatform. Lidt om dagens case: Koncernservice er Københavns Kommunes administrative shared […]
https://dk-managementconsulting.devoteam.com/vores-arrangementer/netvaerksmoede-kommunalt-digitaliseringsforum-ny-serviceplatform-koebenhavns-kommune/

Program

Se med her, hvor Søren Ahrensberg, Centerchef i Koncernservice, giver et indblik i dagens case.

Kontakt

Per Gulløv Lundh Eeg

Senior Partner

devoteam