ML lab: Kom i gang med machine learning d. 4. september

Er du nysgerrig på, hvad machine learning er, og om du kan bruge det i dit arbejde? Vi åbner igen vores tech-laboratorie, og denne gang giver vores Data Science team en kort introduktion til, hvordan machine learning virker, og hvorfor det er på alles læber lige nu. Herefter skal du selv prøve kræfter med at træne en machine learning model og prøve den af på noget data.

Lab’et er en introduktion uden programmering –  du behøver derfor ikke forudgående erfaring med programmering og kodning.

Det vil ikke være nødvendigt at installere noget på egen laptop. Opgaverne vil være browser-baseret.

Antallet af pladser til dette arrangement er meget begrænset for at kunne gennemføre en effektiv læringsworkshop, så vi gør opmærksom på, at tilmelding er bindende. Deltagelse er gratis.

Husk at medbringe egen laptop.

Vel mødt!

Praktisk information

  • 09:00:00
  • Lyngbyvej 2, 2100, København Ø
2019/09/04 09:00:00 2019/09/04 11:00:00 Europe/Paris Machine Learning lab: Kom i gang med machine learning på 2 timer Er du nysgerrig på, hvad machine learning er, og om du kan bruge det i dit arbejde? Vi åbner igen vores tech-laboratorie, og denne gang giver vores Data Science team en kort introduktion til, hvordan machine learning virker, og hvorfor det er på alles læber lige nu. Herefter skal du selv prøve kræfter med at […]
https://dk-managementconsulting.devoteam.com/vores-arrangementer/ml-lab-kom-gang-med-machine-learning-d-4-september/

Du kan også deltage tirsdag d. 26/11 – læs mere her.

Program

Kl. 08.30 – Ankomst, kaffe og morgenmad

Kl. 09.00 – Velkommen

Kl. 09.10 – Introduktion til machine learning

Kl. 10.00 –  Hands-on: Byg en machine learning model med hjælp fra instruktører

Kl. 10.50 –  Afrunding

Kontakt

Tine Marcher

Head of Devoteam Data Science

devoteam