HR markedet i Danmark – overblik og trends

Devoteam lancerer på denne morgenbriefing vores nye uafhængige analyse og markedsoversigt af HR-systemer og leverandører i Danmark. Kom med til morgenbriefing d. 13. juni i København, hvor vi vil præsentere vores key findings fra rapporten.

Du kan også møde Danske Bank, som er i færd med at implementere nyt koncernfælles HR-system, som skal understøtte forretningen med såvel strategiske som administrative HR-opgaver. Hør om, hvordan Danske Bank har grebet opgaven an, og hvad de forventer at få ud af investeringen.

Sidst men ikke mindst, overvejer du at investere i opgradering eller udskiftning af din virksomheds HR-sy­stem, og mangler du overblik over mulighederne i markedet, og hvordan man griber opgaven an? Vi vil præsentere erfaringer og værktøjer i forbindelse med anskaffelse og implementering af nyt HR-system, og yderligere præsentere aktuelle tendenser og spillere på HR-markedet i Danmark.

Vi byder på morgenmad fra kl. 08.30. Arrangementet er gratis.

Vel mødt!

Praktisk information

  • 09:00:00
  • Devoteam, Lyngbyvej 2, 2100 København Ø.
2019/06/13 09:00:00 2019/06/13 00:00:00 Europe/Paris HR markedet i Danmark – overblik og trends Devoteam lancerer på denne morgenbriefing vores nye uafhængige analyse og markedsoversigt af HR-systemer og leverandører i Danmark. Kom med til morgenbriefing d. 13. juni i København, hvor vi vil præsentere vores key findings fra rapporten. Du kan også møde Danske Bank, som er i færd med at implementere nyt koncernfælles HR-system, som skal understøtte forretningen […]
https://dk-managementconsulting.devoteam.com/vores-arrangementer/hr-markedet-danmark-overblik-og-trends/

Program

Kl. 09.00 – Velkommen v. Herbert Nathan, Partner, Devoteam

Kl. 09.10 – Case: HR i Danske Bank v. Lars Thostrup, Chief business analyst, Danske Bank

Kl. 10.00 – Pause

Kl. 10.10 – Lancering af HCM rapport: HR markedet i Danmark, overblik og trends v. Flemming Ehlert, Expert Director, Devoteam

Kl. 11.00 – Afslutning

Kontakt

Herbert Nathan

Partner

 

devoteam