ESDH | ECM konferencen 2019 – Fremtidens digitale arbejdsplads

ESDH-/ECM-systemer er i dag den centrale digitale arbejdsplads for mange vidensmedarbejdere. En digital arbejdsplads, som i de kommende år bliver revolutioneret. Det er en stor glæde at kunne invitere jer indenfor til årets vigtigste konference for dokumenthåndtering: ESDH | ECM konferencen 2019.

I år danner Carlsberg Museum rammen om en fantastisk dag med inspirerende indlæg og et meet-up område med alle de vigtige spillere inden for ESDH-/ECM-systemer.

På scenen vil vi bl.a. stille vores faglige eksperter til rådighed, som står bag ESDH | ECM rapporten, der vil blive præsenteret spændende cases og indlæg fra leverandørene, og vi vil få fornemt besøg af Thomas Terney, forfatter og ph.d. i kunstig intelligens. Thomas vil guide os ind i nutidens og fremtidens intelligente verden.

Mød leverandørerne:

Vi afslutter dagen med at uddele årets ESDH | ECM-pris. For de interesserede vil der afslutningsvis være mulighed for netværk og ølsmagning leveret af Carlsberg.

Velkommen på ESDH | ECM konferencen 2019!

Early bird? Til og med d. 1/7 får du billetten til kun 1495,- ex. moms. Normalpris 1795 ,- ex. moms. 

Prisen inkluderer deltagelse på hele konferencen, forplejning, ESDH | ECM rapporten 2019 (værdi af 3495,-) samt ølsmagning leveret af Carlsberg.

Tilmelding er bindende.

Praktisk information

  • 09:00:00
  • Carlsberg Museum & Business Centre,
    Valby Langgade 1
2019/09/05 09:00:00 2019/09/05 17:00:00 Europe/Paris ESDH | ECM konferencen 2019 ESDH-/ECM-systemer er i dag den centrale digitale arbejdsplads for mange vidensmedarbejdere. En digital arbejdsplads, som i de kommende år bliver revolutioneret. Det er en stor glæde at kunne invitere jer indenfor til årets vigtigste konference for dokumenthåndtering: ESDH | ECM konferencen 2019. I år danner Carlsberg Museum rammen om en fantastisk dag med inspirerende indlæg […]
https://dk-managementconsulting.devoteam.com/vores-arrangementer/esdh-ecm-konferencen-2019-fremtidens-digitale-arbejdsplads/

Program

Kl. 08.00-09.00: Ankomst, registrering, morgenmad & hils på leverandørerne


Kl. 09.00-09.30: Åbningskeynote: Fremtidens digitale arbejdsplads v/ Per Eeg, Senior Partner, Devoteam

Fremtidens digitale arbejdsplads for vidensmedarbejdere finder sammenlignelige sager frem automatisk. Opmærker selv dokumenter med metadata og autojournaliserer. Tilbyder sikre samarbejdsmiljøer, også med parter udenfor organisationen. Foreslår afgørelser / svarbreve på simple sager. Tilbyder tale-brugergrænseflader (tal i stedet for at taste).

Er ESDH | ECM en vigtig del af fremtidens digitale arbejdsplads? Per giver svaret på denne keynote.


Kl. 09.30-10.00: Highlights fra årets ESDH | ECM rapport v/ Devoteams faglige ekspertpanel

Devoteams ESDH | ECM rapport 2019 er udkommet, og vi sætter spot på rapportens højdepunkter. Vi har derfor sat vores faglige ekspertpanel i stævne. Hvordan ser markedet for håndtering af kritisk information ud anno 2019? Hvad med leverandørerne, hvordan går det med dem? Hvad trender, og hvad kan vi forvente i fremtiden? Senior Partner, Per Eeg, er veloplagt og klar til at facilitere en underholdende debat, og dine spørgsmål til panellet er velkomne.


Kl. 10.00-10.30: PAUSE 


Kl 10.30-10.50: Når AI og ML bliver til hverdag – lige om lidt v. Søren Rust, IntraNote & Tonny Rønnow, BotXO

AI og Machine Learning bliver snart en naturlig del af den moderne arbejdsplads. Men sørg nu for, at det bliver på brugerens præmisser; chatbots, voice bots m.v. skal passe ind i hverdagen og tilbyde brugeroplevelser, der giver mening. Forretningsudviklingsdirektør Søren Rust fra IntraNote har samarbejdspartneren Tonny Rønnow fra BotXO med sig til dette oplæg og giver eksempler på, hvordan AI og ML helt konkret integreres i intranet og ESDH-løsninger.


Kl. 10.50-11.10: New Way Of Work 3.0 v. Michael Ekegren Christensen, Partner, Netcompany

Nye måder at arbejde på, har drevet systemmoderniseringer og nye platforme frem det sidste årti. Fra opfyldelsen af de basale samarbejdsbehov til nye åbne procesorienterede samarbejdsplatforme, der skal hænge sammen med offentlig rammearkitekur og Line of Business applikationer. Vi kommer med vores bud hvad der skal til for at kunne levere 360 graders procesunderstøttelse i dag, for at data kan høstes til fordel for et mere komplet fundament for intelligent og oplyst vidensarbejde og sagsbehandling.


Kl. 11.10-11.30: Fremtidens arbejdsplads – hvad er det, vi skal være gode til ?  v. Uri Pais, Lead Evangelist, KMD

De senere år har givet os mange bud på, hvor vores arbejdspladser og samfund er på vej hen. Budene stikker i meget forskellige retninger, men har ofte det tilfælles, at udviklingen, på alle områder, vil gå hurtigere og produktiviteten skal øges. Men hvordan skal det ske? Skal vi bare sætte AI og kvantecomputere til at løse det hele hurtigere, eller hvad er det for en udvikling, vi vil have?

Hvad skal vi egentlig være gode til?


Kl. 11.30-11.50: Cbrain’s bud på fremtidens arbejdsplads – indlæg opdateres.


kl. 11.50-12.45:  FROKOST + besøg standene


Kl. 12.45-13.30: Highlights fra de tre nominerede til ESDH | ECM prisen 2019


Kl. 13.30-14.15: Paneldebat: Vi sætter spot på leverandørene

Senior Partner, Per Eeg, har sat alle leverandørerne i stævne. Han vil bl.a. spørge dem om, hvor de egentlig adskiller sig fra hinanden, hvis man fjerner logoerne? Vi garanterer for en underholdende debat, og dine spørgsmål er velkomne.


Kl. 14.15-15.00:  KAFFEPAUSE + besøg standene


Kl. 15.00-15.45: Afsluttende keynote: Hvad er kunstig intelligens egentlig?

Når man læser om kunstig intelligens i avisen, kan man godt få fornemmelsen af, at det er mere tryllestøv end teknologi. Så hvad er kunstig intelligens egentlig, og hvorfor ser vi lige nu en eksplosion inden for anvendelsen og udviklingen? Thomas Terney, forfatter og ph.d. i kunstig intelligens vil guide ind i nutidens og fremtidens intelligente verden.


Kl. 15.45-16.00: Prisoverrækkelse ’ESDH | ECM prisen 2019’


Kl. 16.00-16.30: Fortællingen om Carl Jacobsen og Carlsberg museum


Kl. 16.30: Netværk og ølsmagning


Se her, hvordan konferencen løb af stablen sidste år.

 

Kontakt

Per Gulløv Lundh Eeg

Senior Partner

devoteam