Teknologi til mennesker

Transformation ligger i vores DNA, og er ikke en “hype” vi følger af opportunistiske grunde. Med vores faglige viden og formåen, hjælper vi vores kunder med at vinde deres digitale kampe.

Teknologi vil kontinuerligt være med til at ændre den måde vi arbejder og lever på. Løbende vil det medføre mange nye spørgsmål der handler om, hvorledes vi skal gribe mulighederne og udfordringerne an på. Hos Devoteam er vi af den overbevisning, at digital innovation og transformation er noget, både mennesker og virksomheder kan drage fordel af. 

I løbet af de sidste 20 år, har vi hjulpet vores kunder med at høste fordelene af de teknogiske forandringer. Og dét evner vi, fordi vi er på forkant med de digitale løsninger. Vi tilbyder bl.a.:

  • Sammelkobling af netværk, datacentre, og transformation i skyen der muliggør opbygning af en global it-infrastruktur.
  • Forvandling af cost driven it-afdelinger, til agile serviceorienterede platforme, der opfylder virksomhedens behov.
  • I samarbejde med vores kunder udarbejdes et transformationsprogram, hvor vi revurderer processer og analyserer, hvor vi kan skrue for at optimere den operationelle effektivitet. Vores fokus er endvidere at skabe den bedst mulige brugeroplevelse for både kunder og medarbejdere.

Idag er der stor bevågenhed omkring digital transformation. Og som altid, hos os, er mennesket i fokus i alt vi gør.

“We are creating new opportunities for our clients, our partners and our employees.”


Stanislas de Bentzmann
President, Co-founder of Devoteam

Teknologi kan bidrage til, at skabe en fremtid der løbende passer til både mennesker og virksomheders behov. Det kan siges kort og godt. Vi gør dét, vi gør, for at skabe bedre teknologi til mennesker.

 

devoteam