Skip to content

Vi fejrer 40 flotte år

D. 1. august 1979 startede Poul Henning Christensen i daværende Fischer & Lorenz. Som medarbejder nr. 2, kan vi i dag se tilbage på 40 flotte år i selskab med Poul Henning. Og han skal fejres!

Dengang faldt valget på Devoteam (Fischer & Lorenz) på grund af Allan Fischer-Madsens ærlighed, intelligens og sympatiske side. Og ikke mindst mantraet ”Don’t critize – improve”. Vi kan stolt se tilbage på 40 år sammen med Poul Henning, og sige, at vi har holdt godt fast i de værdier.

Som medarbejder nr. 2 har Poul Henning mange historier at fortælle, bl.a. kan han berette om dengang han noget tøvende sagde ja til at ansætte en ung herre ved navn Søren Nielsen, som vi i dag kan kalde for vores Country Manager.

De sidste 40 år har taget Poul Henning fra konsulent til Partner og nu vores lokale COO med et særligt fokus på booking, ansættelser og kontrakter.

Poul Henning driver en række vigtige processer med sikker og rolig hånd. Det foregår altid med et godt overblik og en skarp, statistisk analyse af enhver given situation krydret med en slet skjult ingeniør-humor, udtaler Søren Nielsen, Country Manager for Devoteam.

Selv siger Poul Henning:

Jeg er jo ikke lige typen, der sådan løber af gårde i utide – så jeg tager lige en måned mere – i hvert fald.

Tak Poul Henning! Tak for alt, hvad du har bidraget med i årenes løb.