Skip to content

Velkommen til nye medarbejdere i Devoteam Technology Consulting

Devoteam Technology Consulting tilfører ekstra kompetencer til Process & Projects teamet og Robotic Process Automation teamet.

Ea Thomsen 

Ea Thomsen er ansat som ny Senior Consultant hos Devoteam Technology Consulting. I sin nye stilling bliver Ea en del af Process & Projects teamet, hvor hun bl.a. skal arbejde med Technology Business Management og Apptio.

Ea er uddannet Cand.merc.jur. fra Aalborg Universitet og kommer senest fra en stilling hos SKAT, hvor hun har arbejdet som Business Controller samt været en del af projektet omkring implementering af TBM og Apptio.

Jakob Thestrup Eskildsen  

Jakob Thestrup Eskildsen er ansat som Young Professional i Devoteam Technology Consulting, hvor han bliver en del af vores Robotic Process Automation team i Aarhus.

Jakob er nyuddannet kandidat i Informationsvidenskab fra Aarhus Universitet, hvor han som del af sit speciale har arbejdet med velfærdsteknologi og stået for konceptudvikling af en app, der digitaliserer analoge registreringer for Aarhus Universitetshospital. Tidligere har Jakob arbejdet med telepsykiatri i Telepsykiatrisk Center i Odense, hvor han har udviklet et app-screenings værktøj til sundhedsprofessionelle. ​ 

Velkommen!