Skip to content

Undersøgelse af virksomheders fokus på FN’s Verdensmål og bæredygtighed

Undersøgelsen er lukket og rapporten kan findes her.


Din holdning er vigtig!

Siden verdensmålenes vedtagelse af FN den 25. september 2015 har både offentlige og private organisationer meldt sig ind i kampen om at skabe bæredygtige resultater med udgangspunkt i verdensmålene.

De foreløbige resultater viser, at der trods mange positive resultater stadig er mange områder, som halter efter med bæredygtighedsarbejdet. FN har bl.a. identificeret, at effektiv brug af teknologi er en af nøglerne til at sikre en bedre og øget effekt i arbejdet med verdensmålene.

Dette spørgeskema er udviklet af Devoteam med det formål at forstå, hvorfor og hvordan der konkret arbejdes med verdensmålene hos forskellige organisationer, og herunder hvad effekten af teknologi er. Givet den globale Corona-pandemi har vi også et ønske om at forstå effekten af denne krise ift. arbejdet med verdensmålene.

Det tager blot nogle minutter at besvare spørgeskemaet, som består af 20 forskellige multiple choice spørgsmål om jeres organisations syn på og evt. erfaringer med bæredygtighed. Svarene fra undersøgelsen vil danne rammen om en bæredygtigheds-markedsundersøgelse, som offentliggøres senere på året.

Blandt dem, som deltager, udlodder vi 5 x biografbilletter for to personer. Hvis du ønsker det, vil du få rapporten tilsendt. Vi håber, at du vil deltage!

På forhånd tak! 

Mangler du et digitalt indspark?

I en tid hvor vi står sammen – hver for sig – har vi etableret et online univers, hvor du kan få inspiration fra os på distancen. Korte webinar-sessioner – vi kalder det for DevoTalks. Alle DevoTalks er gratis. Læs mere her