Skip to content

Tre nye herrer på holdet

Vi fortsætter vores vækst og udvider med tre nye medarbejdere, som tilføjer ekstra kompetencer inden for Service Management, Robotic Process Automation og it-sikkerhed.

Dennis Kleis 

Vi starter ud med at hilse på Dennis Kleis, der er tiltrådt som ny Sales Manager. I sin nye stilling bliver Dennis en nøglefigur i forhold til at styrke og videreudvikle Devoteams ydelser inden for ITSM-løsningen Jira Service Desk (Atlassian). Han kommer senest fra en stilling som Head of Sales hos softwareleverandøren Frosmo.

Dennis har over 15 års erfaring inden for salg samt stærk ekspertise inden for B2B software og service management.

Sebastian Mirkovic 

Det er også en fornøjelse at kunne annoncere, at vi har ansat Sebastian Mirkovic som ny Consultant i RPA-teamet. Sebastian skal primært arbejde med Automation Anywhere, og bistå kunder med effektiv implementering og idriftsættelse af softwarerobotter. Han kommer senest fra en stilling som Process Analyst & Robotics (RPA) Specialist hos Santander Consumer Bank.

Sideløbende med jobbet er Sebastian i gang med en HD i Innovation Management ved Copenhagen Business School.

 

Tonni Nielsen 

Tonni Nielsen tiltræder som ny Business Director, og skal være med til at styrke Risk & Security teamet, der arbejder med rådgivning inden for informationssikkerhed, GDPR og beredskabsplanlægning. Senest har Tonni været ansat som Director hos NNIT A/S, hvor han bl.a. havde ansvaret for globale services og projektleverancer inden for infrastruktur arkitektur og it-sikkerhed til Novo Nordisk.

Tonni har arbejdet med IT i 22 år, hvoraf de seneste 11 år har været med fokus på sikkerhed. Han er uddannet inden for IT ved CBS og Niels Brock.

Stort velkommen!