Skip to content

ESDH|ECM Rapporten 2018

For femte gang beskriver Devoteam state of the art inden for ESDH/ECM. Hvordan kan private og offentlige organisationer både overholde GDPR, og skabe værdi af deres forretningskritiske information? Hvad er ESDH-/ECM-systemerne og –leverandørernes stærke og svage sider? Hvilke temaer bør organisationer og leverandører kende lige nu?

Rapporten er struktureret i tre dele: Første del indeholder en række faglige artikler, der behandler emner, som både leverandører og organisationerne bør kende netop nu, fx om GDPR, Master Data Management og Dark Data.

Anden del er en spritny og opdateret vurdering af leverandører og systemer på ESDH-/ECM-markedet – og der er fortsat et konkurrencepræget marked med en god udvikling og god synergi mellem det offentlige og det private marked. Systemerne har forskellige styrker og svagheder, så dette afsnit er “pligtlæsning” for alle, der står over for at skulle (gen-)anskaffe et ESDH-/ECM-system.

Tredje del af rapporten indeholder en række gode cases, der illustrerer, hvordan offentlige og private organisationer skaber værdi med ESDH/ECM.

Rapporten er relevant for dig, som ønsker at være opdateret på, hvordan din organisation kan anvende ESDH/ECM mest innovativt og effektivt – alt sammen analyseret og beskrevet af Danmarks førende ESDH-/ECM-rådgivere: Devoteam.

Rapporten koster 3495,-, og du kan købe den ved at skrive til os på info.dk@devoteam.com.