Skip to content

Per Gulløv Lundh Eeg bliver ny Managing Partner i Devoteam Management Consulting

Vækst skaber forandring, også på kommandobroen

Pr. 1. januar tiltræder Per Gulløv Lundh Eeg som ny Managing Partner hos Devoteam. Han afløser Søren Nielsen, der bliver Country Manager for samtlige af Devoteams aktiviteter i Danmark. Per kunne sidste år fejre 10-års jubilæum hos Devoteam, hvor han har været, og er, en af landets skarpeste hjerner, når det gælder digitalisering og innovation, ikke mindst i den offentlige sektor.

Jeg er både glad og stolt over det nye ansvar, og ser frem til at komme i gang. Devoteam er på en spændende vækstrejse, og den skal selvfølgelig fortsætte. Som et komplet digitaliseringshus, der tænker i strategi, teknologi og mennesker, lyder det fra den nye Managing Partner.

Søren Nielsen er helt tryg ved at overlade tøjlerne til Per. ”Jeg har arbejdet tæt sammen med Per i en årrække, og ingen er bedre egnet til at stå i spidsen for Devoteam. Han mestrer som få både det visionære og det praktiske, hvilket er det helt rigtige i en viden- og teknologivirksomhed som vores. Per forstår digitalisering, og han forstår kunderne. Han er en stærk leder, der aldrig er bange for at gå forrest, og vi glæder os alle til at have Per ved roret.”

Per Gulløv Lundh Eeg er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet, og har tidligere haft ledende stillinger i det offentlige, bl.a. som chef i KL og i det daværende IT- og Telestyrelsen.

Søger du digital inspiration?

Besøg Devoteams samling af faglige artikler, hvor du kan finde viden og ikke mindst gode råd. Det faglige spektrum er stort, og du kan bl.a. finde artikler inden for digital transformation, kontrakthåndtering, sikkerhed, it-arkitektur, risikostyring, bæredygtighed, ERP og mange flere.

Stort tillykke, Per.