Skip to content

Nye i job hos Devoteam

Væksten vil ingen ende tage, og vi udvider igen med nye medarbejdere, der denne gang tilfører ekstra kompetencer inden for bl.a. it-sikkerhed, Data Science, ERP og forandringsledelse.

Simon Heinsen

Det er en stor fornøjelse at annoncere at vores gamle kollega, Simon Heinsen, er vendt hjem. Simon vender tilbage til Devoteam efter 3 år hos NNIT, hvor han har været NNIT’s primære interne rådgiver inden for informationssikkerhedsledelse og ISO 27001 compliance. Simon har arbejdet 13 år som it-sikkerhedskonsulent, været it-chef ved Dansk Journalistforbund, og har samlet 10 års erfaring med it-drift i tillæg til sin sikkerhedserfaring. I sin nye stilling, som Expert Principal, skal Simon styrke videreudviklingen af Devoteams Risk & Security leverancer, især inden for ISO 27001. Simon er Arkitekt MAA, og har en diplomuddannelse i Business Administration, Management Accounting & Process Management fra CBS.

Karl Frederik Klint

Vi er også fornøjede over at få tilført lidt ungt blod til vores dygtige ERP-team, med Karl Frederik Klint, der er tiltrådt som ny Consultant. Karl er nyuddannet kandidat i IT-ledelse fra Aalborg Universitet, og har en bachelor i Politik og Administration fra Roskilde Universitet. Karl har under sin studietid haft projektsamarbejde med bl.a. Danske Bank og Radiometer og har sideløbende med studierne hjulpet med koordinering og afvikling af arrangementer inden for it-branchen, bl.a. for Dansk IT, og Techfestival. I sin nye stilling hos Devoteam skal Karl primært arbejde med ERP-strategier, kravspecificering og ERP-udbud.

Nina Engsbye Rasmussen

Hils også på Nina Engsbye Rasmussen, der er tiltrådt som ny konsulent i teamet Program, Project and Change, hvor hun bl.a. skal beskæftige sig med projektledelse og forandringsledelse. Nina kommer senest fra IBM, hvor hun som Solution Manager Assistant var ansvarlig for koordinering mellem forskellige servicelinjer i IBM. Nina har en kandidatgrad i Economics and Business administration – International Marketing & Management fra Copenhagen Business School.

 

 

Rikke Rud Christiansen

Sidst med absolut ikke mindst, udvider vi også vores Data Science team med Rikke, der er startet som ny konsulent. Rikke har senest fungeret som Principal Marketing Coordinator i Haldor Topsøe A/S. Forinden var Rikke ansat som Studentermedhjælper i virksomheden og varetog drift af databaser og analyserede konkurrentinformationer og nye teknologier. I sin nye stilling hos Devoteam bliver Rikke en del af Data Science teamet, hvor hun bl.a. skal rådgive kunder inden for data science-løsninger og visualisering af data. Rikke er uddannet Kemiingeniør, og har en bachelor inden for kemi og teknologi fra DTU.

Velkommen til(bage) allesammen.