Skip to content

Ny whitepaper: Undersøgelse af virksomheders fokus på FN’s Sustainability Development Goals

Siden verdensmålenes tilblivelse d. 25. september 2015 har både offentlige og private organisationer meldt sig ind i kampen om at skabe bæredygtige resultater, og siden da er der da også sket stor fremdrift på området. Men er verdensmålene blot til pynt, eller hvordan bliver der reelt set arbejdet med dem ude i erhvervslivet? For første gang udkommer Devoteam nu med en rapport omkring bæredygtighed i danske virksomheder. 

Hvordan står det egentlig til?

Vi har netop interviewet en lang række virksomhedsledere om deres fokus på bæredygtighed – og konklusionerne taler sit tydelige sprog. Klimaambitionerne skal accelereres og der skal fokus på resultatskabelse. 

Teknologi er vejen frem

De virksomheder som virkelig ønsker at gøre en forskel – og det vil de allerfleste – skal bruge data og digitalisering til at flytte fokus fra pynt og gode ord, hen til indsatser, der påvirker bundlinjen positivt. AI, advanced analytics, IoT, Augumented Reality og robotisering er eksempler på teknologi, som kan hjælpe med at realisere virkelige gevinster.

Vil du vide mere om, hvorfor og hvordan der konkret arbejdes med verdensmålene, og herunder hvad effekten af teknologi er, så hent vores gratis whitepaper herunder. 

Webinar: Præsentation af findings

D. 3. november præsenterede Hans Lindeman, Senior Advisor, de væsentligste findings i rapporten. Webinaret blev afholdt på engelsk og kan ses via linket herunder: