Skip to content

Ny analyse: Så er der en dugfrisk ITSM-markedsanalyse på gaden!

Hvordan måles IT Service Management – og virker det?

Hvor modne er danske virksomheder i dag, når det kommer til ITSM? Bliver funktionen udnyttet optimalt, og spiller den nogen strategisk rolle for virksomheden? Det er, hvad vi har spurgt ind til i denne undersøgelse – den første af sin slags i Danmark, så vidt vi ved. Der findes mange data om selve disciplinen mht. rammeværk og værktøjer, hvorimod der er begrænset viden om ITSM’s strategiske anvendelse.

Devoteam har arbejdet med ITSM i over 10 år og beskæftiger i dag mere end 20 eksperter i Danmark, hvor vi hjælper virksomheder med at få endnu mere ud af deres ITSM. Men vi er stadig nysgerrige efter, hvordan ITSM fungerer i dagligdagen, og hvordan området kan udvikles yderligere.

Du kan også se en webinar-optagelse af Christina Bianglev’s DevoTalk om emnet, under overskriften Service Management Insight – arbejder jeres KPI’er for jer eller mod jer?

Se også vores webinar: Hvad kan Atlassian (Jira) ift. ITSM? Vi viser, hvordan Jira ser ud, og hvad løsningen kan, så hop med på denne TechTalk, Dennis Kleis, Sales Manager, og Thomas Olsen, Principal Consultant, Devoteam Technology Consulting, fremviser løsningen.

God fornøjelse med rapporten!

Mangler du hjælp og rådgivning omkring IT Service Management, kan du kontakte Christina Biangslev.