Ny analyse af ERP-markedet i Danmark

18. maj 2020

Devoteam er nu på gaden med ny, uafhængig analyse af ERP-markedet i Danmark. Analysen indeholder et opdateret billede af trends, produkter og leverandører på det danske marked.

I dette års analyse er der fokus på nyere teknologier som AI, RPA, Blockchain, digitale assistenter, IoT mfl., som i dag er en del af ERP-landskabet og en afgørende infrastruktur i virksomheders digitale landskab.

Rapporten er et uundværligt værktøj for virksomheder og organisationer, som overvejer at anskaffe sig et ERP-system, og for dem som ønsker at følge med i udviklingen inden for ERP-systemer og leverandører.

Pris: 7900,- ex. moms.

Er du interesseret i at købe rapporten?

For at give en indsigt i såvel rapporten og ERP-markedet har vi sammensat seks gratis webinarer – alle med forskelligt indhold. Du kan se optagelser på hele webinar serien her.

  • Optagelsen på #1 webinar, ERP markedsupdate, v. Herbert Nathan, Senior Advisor, er nu tilgængelig. Se optagelsen her.
  • Optagelsen på #2 webinar, ERP og emerging technologies v. Torben Storgaard, Partner, er nu tilgængelig. Se optagelsen her.
  • Optagelsen på #3 webinar, ERP og cloud v. Peter Ulka, Partner, er nu tilgængelig. Se optagelsen her.
  • Optagelsen på #4 webinar, Den moderne ERP-anskaffelse v. Erik Lennings, Director, er nu tilgængelig. Se optagelsen her.
  • Optagelsen på #5 webinar, Hvad koster ERP v. Flemming Ehlert, Expert Director, er nu tilgængelig. Se optagelsen her.
  • Optagelsen på #6 webinar, Fremtidige ERP trends og muligheder v. Erik Lennings, Director, er nu tilgængelig. Se optagelsen her.

Du kan løbende finde alle vores kommende samt afholdte webinarer på www.devotalks.dk

devoteam

Contact

Erik Lennings

Business Director