Skip to content

Ni skarpe profiler til Devoteam

Det er en stor fornøjelse at byde velkommen til nye dygtige Devoteam’ere. Mød dem alle her.

Nanna Petersen

Nanna Petersen er tiltrådt som ny Senior Consultant. Nanna har i en årrække arbejdet som Digital Forretningsudvikler, UX og Servicedesigner hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, hvor hun bl.a. har været en nøgleperson ifm. med brugeroplevelsen, Design Thinking og it-udvikling på tværs af Skatteforvaltningens digitale selvbetjeningsløsninger. I sin nye stilling hos os bliver hun en del af teamet Digitalisation, Strategy & Analysis, hvor hun skal være med til at forøge vores rådgivningskompetencer inden for Design Thinking, service- og UX-design samt digital forretningsudvikling. Hun er uddannet Cand.it i Digital Design og Kommunikation ved IT-Universitetet i København.

Kumar Sarma 

Kumar Sarma er tiltrådt som ny Senior Consultant. Kumar har stor erfaring på ITSM-området med hovedfokus på sikkerhed og GDPR. Han kommer senest fra en stilling som ServiceNow Specialist hos KMD. I sin nye rolle hos os bliver Kumar en stærk forøgelse til ServiceNow-teamet i København, hvor han skal rådgive kunder inden for IT Service Management. Han er uddannet Bachelor of Engineering, Computer Science, ved Nagpur University.

Trine Risgaard Larsen

Trine Risgaard Larsen er vores nye Operations Manager. Senest kommer Trine fra en stilling som digital projekt- og eventleder hos JP Politikens Hus. Hun har tidligere arbejdet som salgs- og marketingkoordinator hos Nørrebro Bryghus. I sin nye stilling hos os får hun en bred og central rolle, hvor hun bl.a. skal støtte op om ledelsesteamet samt være ansvarlig for at levere på en række nøgleområder og processer, herunder rapportering, budgettering, fakturering, projektadministration, rekruttering mfl. Trine er uddannet Markedsføringsøkonom ved Copenhagen Business School.

Maiken Høj Hansen

Maiken Høj Hansen er ny Senior Consultant. Hun er en erfaren projektleder og har bl.a. tidligere været ansat som Business Analyst hos Knowledge Cube A/S, hvor hun arbejdede med agil projektledelse og daglige Scrum-aktiviteter. Hun har tidligere fungeret som Digital Project Manager hos FDM. Her hos os bliver hun en del af teamet Program, Project & Change, hvor hun primært skal arbejde med agil projektledelse. Maiken er uddannet Cand.it i Digital Design og Kommunikation ved IT-Universitetet i København.

Viktor Ek Hörnstein

Viktor Ek Hörnstein er ansat som ny Consultant. Han kommer senest fra en stilling som Process Automation Analyst hos LEO Pharma A/S, hvor han primært har beskæftiget sig med RPA, samt HR inden for ITSM-løsningen ServiceNow. I sin nye stilling bliver han en del af teamet ServiceNow Managed Services, hvor han bl.a. skal hjælpe kunder med HR-projekter i ServiceNow. Viktor har en kandidat i Digital Innovation & Management ved IT-Universitetet i København.

Jeppe Foss Lindgaard

Jeppe Foss Lindgaard er tiltrådt som ny Consultant. Han har senest været ansat som praktikant hos Ambiente A/S, hvor han primært beskæftigede sig med Business Intelligence. Forinden var han Student Research Assistant på Aarhus Universitet. Her hos os bliver Jeppe en del af ERP-teamet, hvor han bl.a. skal arbejde med analyse, strategi, systemvalg- og opdateringer samt implementeringsopgaver. Jeppe har en kandidat i Statskundskab ved Aarhus Universitet.

Morten Thorup

Morten Thorup er ansat som ny Consultant. Han kommer senest fra en stilling som freelance konsulent hos Erhvervsministeriet, hvor han primært arbejdede med projektledelse. Forinden har han bl.a. arbejdet som Management Consultant hos Atos Consulting i Amsterdam. I den nye stilling hos os bliver han en del af teamet Program, Project & Change, hvor han skal bistå kunder med at styre projekter sikkert i land. Morten har en kandidat i Business Administration & Business Strategy ved University of Amsterdam.

Anne Louise Rasmussen 

Det er også en stor fornøjelse at byde velkommen til Anne Louise Rasmussen, som er tiltrådt som studentermedhjælper i Tender & Contract Management-teamet. Hun har senest været ansat som studenterhjælper hos Gjensidige Forsikring, hvor hun har varetaget property-skader for Gjensidiges erhvervskunder. I Devoteam får hun ansvar for udbudsvagten og kommer til at holde et skarpt øje på markedet for nye udbud, af relevans for Devoteam, samt assistere vores konsulenter i forbindelse med udbud. Hun er sideløbende med jobbet i gang med sin kandidat i Erhvervsøkonomi og Jura på CBS.

Mikkel Jørgensen 

Sidst, men absolut ikke mindst, har vi også ansat Mikkel Jørgensen som ny studentermedhjælper i vores Program, Project & Change-team. Mikkel er i gang med sin bachelor i HA Projektledelse og Erhvervsøkonomi på Copenhagen Business School og kommer senest fra en stilling som Projektkoordinator hos Diction ApS. Hos Devoteam skal Mikkel støtte op om teamets faglige udvikling, samt assistere på eksterne projekter hos vores kunder.

Psst..

Planen er, at vi skal være mange flere Devoteam’ere, end vi er i øjeblikket. Vil du med på vores vækstrejse, så skynd dig ind og se vores ledige stillinger.

Hjertelig velkommen til jer alle!