Skip to content

Mød vores nye kollegaer

Vi udvider igen på medarbejderfronten, og tilfører ekstra kompetencer inden for bl.a. it-strategi, Governance og Enterprise Architecture.

Theresa Kjærside 

Vi er glade for at byde Theresa velkommen som ny Delivery Principal. Theresa kommer senest fra en stilling som digitaliseringschef i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns kommune og har tidligere været 8 år i Økonomi- og Moderniseringsstyrelsen i Finansministeriet.

I sin nye stilling hos Devoteam skal Theresa indgå i teamet IT Strategy, Management & Governance, hvor hun skal rådgive vores kunder inden for Governance, it-strategi, -økonomi, -drift og -kontrakter.

Theresa er uddannet Cand.mag i Statskunstskab og Dansk, og er i gang med at tage en Master i Public Governance fra CBS.

 

 

 

Peter Andersen

Peter ansættes som Senior Consultant og bliver en del af vores kontor i Aarhus, hvor han skal indgå i vores Architecture & Application Development team. I sin nye stilling skal Peter rådgive vores kunder inden for it-transformation, -strategi og Enterprise Architecture.

Peter kommer til Devoteam med en ph.d i informationssystemer, og har senest været ansat på Aarhus Universitet som Assistant Professor, hvor han har undervist i it-transformation, it-strategy, Enterprise Architecture og projektledelse.

 

 

Jan Kjellerup

Jan er ansat som Principal hos Devoteam og skal i sin nye stilling styrke teamet Program, Project & Change. Jan har været selvstændig rådgiver siden 2009, og har senest haft opgaver hos Københavns Kommune og Danske Regioner. Jan Kjellerup har stor erfaring med at rådgive private og offentlige virksomheder i projekttilrettelæggelse, program og porteføljestyring i større tværorganisatoriske forandrings- og implementeringsprojekter.

Jan er uddannet Cand.Phil. i Informationsvidenskab fra AAU.

 

 

 

Hjertelig velkommen fra os alle!