Skip to content

Mød vores nye Devoteam-konsulenter

Marts måned er kommet stærkt fra start, og med ved roret har vi nu fire nye kollegaer, som skal bistå vores kunder inden for bl.a. It-infrastruktur og Service Management.

Henrik Ballermann

Først og fremmest er det en fornøjelse at annoncere ansættelsen af Henrik Ballermann, som tiltræder som ny Business Director. Henrik bliver en del af teamet IT Operations, Infrastructure & Sourcing i Aarhus, hvorfra han med sit indgående overblik over infrastrukturteknologier skal styrke salg og udvikling. Henrik kommer til Devoteam efter 22 år hos Cisco Systems, hvor han senest havde en ledende rolle som Director of Architecture Sales & Technology.

Henrik er civilingeniør fra Institut for Elektroniske Systemer, Aalborg Universitet.

Mathis Hellensberg

Vi kan også byde velkommen til Mathis Hellensberg, som er ansat som ny Consultant. I sin nye stilling skal Mathis beskæftige sig med ITSM og platformen Jira Service Desk. Han kommer senest fra en stilling som Front-end udvikler hos nonprofit organisationen Student Talks.

Mathis har læst Computer Science på Københavns Erhvervsakademi, hvorfra han også har en Bachelor i Software Development.

Lise Scharling 

Vi udvider også vores ServiceNow-team i København med Lise Scharling, som er ansat som Senior Consultant. Lise har 15 års erfaring som konsulent og projektleder i it-branchen, og har i de seneste år arbejdet som freelance projektleder. I den nye rolle hos Devoteam skal Lise hjælpe med at styre store ServiceNow implementeringsprojekter sikkert i land.

Lise er uddannet magister i litteraturvidenskab og kunsthistorie.

Kasper Koll

ServiceNow-teamet får følgeskab af Kasper Koll, som er ansat som ny consultant. Kasper kommer til Devoteam efter sin seneste stilling som IT Manager hos McCann, hvor han bl.a. har haft ansvaret for den daglige drift af virksomhedens it-infrastruktur i København og Helsinki.

Kasper har en Bachelor i HA.IT, Erhvervsøkonomi og Informationsteknologi.

 

Velkommen alle fire!