Skip to content

Mød vores 10 nye kollegaer

Vi vækster stødt, og byder velkommen til nye dygtige medarbejdere.

Consulting har ansat:

Kenneth Bülow

Det er en stor glæde, at en stærk profil vender hjem til Devoteam – Kenneth Bülow er nemlig stærkt tilbage som Delivery Principal, efter hans seneste ansættelse i Udenrigsministeriet, hvor han var chef for digital strategi- og forretningsudvikling samt souschef for it-kontoret. Han bliver nu en del af teamet IT Strategy, Management & Governance, hvor han skal rådgive kunder inden for it-strategi og it-styring/ledelse.

Kenneth er uddannet Cand.it, fra IT-universitetet i København.

 

Søren M. Hansen 

I Aarhus har vi fået ekstra kompetencer i vores Risk & Security team, hvor Søren Hansen er tiltrådt som ny Senior Consultant. Søren kommer fra en stilling som Manager i PwC, hvor han har arbejdet med data management samt rådgivning og revision inden for it-sikkerhed. Hos Devoteam skal Søren hjælpe kunder med at analysere deres sikkerhed og beredskab.

Søren er uddannet Cand.it i Informationsvidenskab ved Aarhus Universitet.

 

Bo Svendsen

I Aarhus kontoret har vi også ansat Bo, som ny Business Principal. Bo kommer senest fra en stilling som afdelingsleder hos GGI, og har stor erfaring inden for salg og implementering af ERP-systemer. I sin nye stilling hos Devoteam bliver Bo en del af ERP-teamet, hvor han skal hjælpe kunder med rådgivning og implementering af forretningssystemer.

 

Patrick Pedersen

Vi er også glade for at annoncere ansættelsen af Patrick, som ny Senior Consultant i teamet Operations, Infrastructure & Sourcing. Patrick kommer senest fra en stilling som IT Project Manager hos Netgroup A/S. Hos Devoteam skal Patrick hjælpe kunder inden for sourcing, it-udbud og implementering.

Patrick har en diplomuddannelse i it og strategi, fra IT-Universitet i København.

 

Christina Ellegaard Jensen

I vores administrationsafdeling har vi ansat Christina Jensen, som er ny HR & Office Supporter. Christina bliver ansvarlig for diverse administrative HR processer, og får en rolle der spænder vidt, og som er en meget vigtig brik for at få huset til at fungere.  

 

Mette Sofie Andersen 

I Aarhus kontoret er vi fornøjede over at byde velkommen til Mette Sofie, som er startet som studentermedhjælper. Mette Sofie skal bl.a. støtte i dagligdagen på digitaliseringsprojekter, samt øvrige praktiske opgaver.

Sideløbende med studenterjobbet hos Devoteam læser Mette Sofie kandidat i IT Design and Application Development på Aalborg Universitet. Hun har tidligere været studentermedhjælper i Søfartsstyrelsen, hvor hun var tilknyttet afdelingen Data and Business Intelligence, samt arbejdet på Danmarks Ambassade i Brasilien, hvor hun bl.a. arbejdede med digitaliseringsprojekter og forberedelser til OL i Rio. 

 

Solutions har ansat:

Morten Johansen

I Devoteam | Globicon har vi ansat Morten som ny Senior Consultant i vores vækstende ServiceNow-team i Aarhus, hvor han skal arbejde med ITSM. Morten kommer senest fra en stilling som system konsulent hos SysPeople, hvor han har arbejdet med ServiceNow, automatisering og integrationer.

Morten er uddannet It-supporter fra Aarhus Tech.

 

Andreas Smed-Petersen

ServiceNow-teamet i Aarhus udvides også med Andreas Smed-Petersen som er ny Consultant. Andreas kommer senest fra et studiejob hos RanTek, hvor han har haft ansvaret for udvikling, design, vedligeholdelse af hjemmeside, samt håndtering af AdWords og SEO.

Andreas er nyuddannet kandidat i IT Kommunikation og Organisation fra Aarhus Universitet.

 

 

Thomas Riis Pallesen 

Thomas Riis Pallesen er også ny Consultant i ServiceNow-teamet i Aarhus, og kommer senest fra en stilling som SEM Consultant hos Business Solution, hvor han havde ansvaret for AdWords afdelingen og dertilhørende aktiviteter.

Thomas er nyuddannet kandidat i IT Kommunikation og Organisation fra Aarhus Universitet.

 

Bolette Garmin 

Sidste men ikke mindst, har vi også ansat Bolette Garmin som Senior Consultant i ServiceNow-teamet i København.  Hun kommer senest fra en stilling som ServiceNow arkitekt hos Coop, og har over 10 års erfaring med ITSM, it-infrastruktur og enterprise arkitektur.

Bolette er uddannet DB i Information Science fra Danmarks Biblioteksskole.

 

 

Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores teams. Er du interesseret i at arbejde hos os, så kontakt os på: hr.mail.dk@devoteam.com

Velkommen til alle!