Skip to content

Medarbejderboom hos Devoteam

Vi udvider igen medarbejderstaben markant. Mød vores stærke nye profiler, som tilfører ekstra kompetencer inden for bl.a. IT Service Management, Information Management, HR, Design Thinking og digital forretningsudvikling.

Hussein Ali Al-Hachamy

Hils først på Hussein, som er ansat som ny Consultant i ServiceNow teamet. Hussein er nyuddannet kandidat i Digital Innovation & Management fra IT-Universitet i København og kommer senest fra en stilling som studentermedhjælper hos ATP, hvor han bl.a. var involveret i implementering af ServiceNow. I sin nye stilling hos Devoteam skal Hussein bistå kunder med effektiv implementering af IT Service Management.

Sofie Bolding Christensen

Det er også en stor fornøjelse at byde velkommen til Sofie, som ligeledes tiltræder som ny Consultant i ServiceNow teamet. Sofie kommer senest fra en stilling som Process Consultant hos Koncernservice i Københavns Kommune, hvor hun bl.a. har beskæftiget sig med forretningsudvikling og implementering af ny HR-platform. I den nye stilling hos Devoteam skal Sofie primært arbejde med implementering af HR-løsninger i ServiceNow. Sofie er uddannet Master of Science (M.Sc.), Business Administration and Psychology fra Copenhagen Business School.

 

Michael Madvig

Vi udvider også teamet Information Management & ECM med Michael Madvig, som tiltræder som ny Business Director. Michael har over 20 års erfaring fra it-konsulentbranchen og har siden 2007 arbejdet hos cBrain, først som Løsnings- og Leverancechef og senere Vicedirektør med ansvar for F2 Consulting. I sin nye stilling hos Devoteam skal Michael beskæftige sig med salg, projekteksekvering, forretnings- og organisationsudvikling. Michael er uddannet M.Sc., Business Administration and Computer Science og har en diplomuddannelse i Business Administration og International Management fra CBS.

 

Nicolai Larsen

I ServiceNow teamet kan vi også byde velkommen til Nicolai Larsen, der er tiltrådt som ny Consultant. Nicolai kommer senest fra en stilling som HR Consultant / Systemejer hos Xelia Pharmaceuticals, hvor han bl.a. beskæftigede sig med HR-processer, implementering, analyse og datastyring. Hos Devoteam skal Nicolai arbejde med ITSM, primært HR-implementering i ServiceNow. Nicolai er uddannet Master of Science, Economics and Business Administration (MSc EBA), Human Resource Management, og har desuden en Minor i Data in Business, fra CBS.

Rasmus Arendal

Vi er også rigtig glade for at forøge vores rådgivningskompetencer inden for Design Thinking, servicedesign, UX-design, innovation og digital forretningsudvikling, med Rasmus Arendal, som tiltræder som ny Senior Consultant. Rasmus har senest været UX og Design Manager hos Wizkids, hvor han var ansvarlig for brugerfokus og innovationstiltag, på tværs af virksomhedens produkter og platforme. Hos Devoteam bliver Rasmus en del af teamet Digitalisation, Strategy & Analysis. Rasmus er uddannet Master of Science i Information Technology (MSc IT), Information Studies fra Aarhus Universitet.

Jens Christian Gabel-Jørgensen

Vi styrker også vores rådgivning inden for Information Management & ECM med Jens, som er ansat som ny Consultant. Jens er nyuddannet kandidat i Business Administration & Information Systems fra Copenhagen Business School, og har igennem sin studietid arbejdet som studentermedhjælper i Lægeforeningen, hvor han bl.a. har hjulpet med implementeringen af F2.

Sarah Fenger

I vores administrationsafdeling har vi ansat Sarah Fenger Jensen, som er ny HR & Office Supporter. Sarah bliver ansvarlig for diverse administrative HR processer, og får en rolle der spænder vidt, og som er en meget vigtig brik for at få huset til at fungere. Sarah er nyudklækket student fra Birkerød Gymnasium.

Velkommen allesammen!