ESDH|ECM Rapporten 2020 har meldt sin ankomst

01. oktober 2020

Devoteam har for syvende gang beskrevet state-of-the-art inden for ESDH/ECM. Rapporten indeholder Devoteams vurdering af de relevante systemer på markedet – i år har vi forbedret vurderingerne og kommer med endnu mere præcise beskrivelser. Rapporten er relevant for dig, som ønsker at være opdateret på, hvordan din organisation kan anvende ESDH/ECM mest innovativt og effektivt – alt sammen analyseret og beskrevet af Danmarks førende ESDH-/ECM rådgivere.

Bestilling af rapporten

Rapporten koster 3495,- ex. moms, (OBS: rapporten er gratis, når du deltager på vores ESDH|ECM Konference d. 26. november)

I år har vi to aktuelle temaer i rapporten:

  1. For det første brugernes oplevelser af den digitale arbejdsplads, særligt under corona. Coronakrisen har sat gang i en læringsproces og fremmet virtuelt (sam-)arbejde. Det er givetvis kommet for at blive. ESDH-/ ECM-løsningerne er dog ikke helt gearet til virtuelt samarbejde f.eks. i form af integrationer til de mange samarbejdsplatforme eller ved selv at tilbyde samarbejdsplatforme.
  2. For det andet sætter vi fokus på procesunderstøttelse i systemerne. Den gode nyhed er, at der stadig er et potentiale for, at procesunderstøttelsen frigør både tid og penge. Vi giver jer to mulige veje til at forbedre processerne og realisere potentialet

Som sædvanligt har vi en række inspirerende cases med, herunder fra de tre nominerede til ESDH|ECM-prisen (Miljøstyrelsen, Syddjurs Kommune og Risk Intelligence). Vi har også en gæstecase fra Norge, nemlig om Trondheim Kommune. Trondheim Kommune har flyttet hele sin organisation over på Google-platformen, og hvilke fordele og ulemper giver det mon? Et andet fast indslag i rapporten er leverandør- og systemevalueringerne, der i år, som allerede nævnt, er forbedret.

 

God læselyst!

ESDH|ECM Konference 2020

Er du ikke allerede tilmeldt ESDH|ECM Konferencen d. 26. november, så skynd dig til tasterne. Vanen tro skal der et unikt sted til – i år danner Tycho Brahe Planetarium derfor rammen om en fantastisk dag med inspirerende indlæg og et meet-up område med alle de vigtige spillere inden for ESDH-/ECM-systemer.

Deltagelse koster 1794,- ex. moms. – prisen inkluderer deltagelse på hele konferencen, forplejning, ESDH|ECM Rapporten 2020 (værdi af 3495,-) samt film i Planetariets Kuppelsal med popcorn og forfriskning.

devoteam

Contact

Per Gulløv Lundh Eeg

Senior Partner