Skip to content

Digitaliseringsmessen for det private erhvervsliv. Vi ses på stand C1.

D. 4. oktober 2019, i Odense Congress Center, lanceres et helt nyt format – Digitaliseringsmessen for Erhvervslivet. Messen er affødt af den vanlige Digitaliseringsmesse for det offentlige, som afholdes dagen før.

Vi er selvfølgelig med på beatet, og håber på at se dig til en god snak omkring digitalisering.

Vi har gjort lidt ud af det og bl.a. arrangereret en juicebar på vores stand, som serverer friskpresset juice og ingefærshot. Derudover har vi også fået en plads på programmet, kl. 11.30, hvor du kan opleve Director for ERP, Erik Lennings, tale om forretningssystemer, trends og overvejelser. Her kan du få et indblik i, hvilken vej udviklingen går, samt hvordan din virksomhed kan få det fulde udbytte af de nye digitaliseringsmuligheder.

Du kan også møde Business Director, Henrik Ballermann, som står klar til en snak omkring, hvordan vi kan hjælpe lige netop din virksomhed/organisation.

Erik Lennings
Henrik Ballermann

 

Digitaliseringsmessen for Erhvervslivet afholdes i samarbejde med IT-Branchen, KL og Erhvervsstyrelsen, og formålet er at dykke ned i digitaliseringsens muligheder og give det brede overblik for beslutningstagere i det private erhvervsliv.

Digitaliseringsmessen som vi kender den (sammen med Borgerservice Danmark, Borgerservice og KIT@) afholdes d. 3. oktober, og her kan du se frem til vidensdeling mellem leverandører, udviklere og chefer, ledere og medarbejdere i kommunerne. Læs mere her.

Se, hvordan Digitaliseringsmessen løb af stablen ved vores stand sidste år:

Vi ses på stand C1!