Digitaliseringsmessen 2019 – vi ses!

Vi er selvfølgelig repræsenteret på Digitaliseringsmessen 2019, og i år kan du møde os to dage i streg, på stand C1, hvor vi håber på at se dig til en god snak omkring digitalisering. Vi byder som vanligt på en friskpresset juice og ingefærshots.

Som noget nyt strækker Digitaliseringmessen sig over to dage, fordi der udover den vanlige Digitaliseringsmesse for det offentlige, nu også afsættes en dag, der er dedikeret til det private erhvervsliv. Det betyder kort og godt, at du kan møde os både d. 3. og 4. oktober 2019 i Odense Congress Center.

Digitaliseringsmessen som vi kender den (sammen med Borgerservice Danmark, Borgerservice og KIT@) afholdes d. 3. oktober, og her kan du se frem til vidensdeling mellem leverandører, udviklere og chefer, ledere og medarbejdere i kommunerne.

Dagen efter, d. 4. oktober, er dagen, hvor det private erhvervsliv nu også kommer på radaren. Digitaliseringsmessen for Erhvervslivet afholdes i samarbejde med IT-Branchen, KL og Erhvervsstyrelsen, og formålet er at dykke ned i digitaliseringsens muligheder og give det brede overblik for beslutningstagere i det private erhvervsliv.

Se videoen herunder, og få et lille sneakpeak på sidste års messe.

Vi ses på stand C1!

 

devoteam

Kontakt

Per Gulløv Lundh Eeg

Senior Partner