Skip to content

Digitaliseringsmessen 2019 – vi ses!

Vi er selvfølgelig repræsenteret på Digitaliseringsmessen 2019, d. 3. oktober, på stand C1, hvor vi håber på at se dig til en god snak omkring digitalisering. Vi byder som vanligt på en friskpresset juice og ingefærshots.

På dagen vil vi tage vores spritnye ESDH | ECM rapport med. Har du allerede læst den, så kom gerne forbi, hvis du vil have uddybet nogle spørgsmål. Vores ekspert Marianne Haurdahl står klar. Hun vil i øvrigt tage sig kærligt af den guidede tur omkring ’ESDH’.

Derudover tager vi Brian Halager med fra vores Aarhus-kontor. Brian vil stå i spidsen for den guidede tur omkring ’Informations- og it-sikkerhed’. Brian har taget alle vores populære illustationer med omkring informations- og it-sikkerhed – en god måde at formidle svære buskaber på, når I kommer retur efter messen.

Du kan som altid møde vores Senior Partner, Per Eeg, og i år har han også taget vores nye mand, Thomas Vinther med.

Marianne Haurdahl

 

Per Eeg
Brian Halager
Thomas Vinther

Sidder du I det private erhvervsliv, så har vi en god nyhed. D. 4. oktober, er dagen, hvor det private erhvervsliv nu også kommer på radaren. Digitaliseringsmessen for Erhvervslivet afholdes i samarbejde med IT-Branchen, KL og Erhvervsstyrelsen, og formålet er at dykke ned i digitaliseringsens muligheder og give det brede overblik for beslutningstagere i det private erhvervsliv. Her er vi også repræsenteret. Læs mere om Digtaliseringsmessen for Erhvervslivet.

Se videoen herunder, og få et lille sneakpeak på sidste års messe.

Vi ses på stand C1!