Skip to content

Devoteam vinder stort europæisk udbud på IRM og SecOps i ServiceNow

Devoteam har længe været kendt som nordens største ServiceNow implementeringspartner, når det kommer til sikkerhedsprocesser. Men, nu venter Europa, da vi har vundet et stort udbud på IRM (Integrated Risk Management) og SecOps (Security Operations) – i stærk konkurrence med Europas største it-giganter.

Én af verdens største finansielle institutter har valgt os som deres implementeringspartner på grund af vores faglige kompetencer, tilgang og erfaring. Jeg er særligt stolt over, at det var vores danske team, der stod i spidsen for det vindende tilbud, og nu eksekverer på opgaven, udtaler Partner i Devoteam, Jørgen Papadopoulos.

Hvorfor ServiceNow?

Kunden har valgt ServiceNow som strategisk platform for deres it og sikkerhed. Målet er klart – de ønsker en integreret risikohåndtering på tværs af koncernen. Dvs. krav, risici, kontroller, trusler, frygtscenarier, sikkerhedshændelser, sårbarhedshåndtering, aktiver, klassifikation, it-projekter osv. skal hænge sammen. ServiceNow letter arbejdsbyrden, og skaber den nødvendige integration og automatisering. De indbyggede workflows automatiserer, og optimerer manuelle processer. Én platform skal sikre virksomheden nem procesintegration og ensartet rapportering, som altid er baseret på samme type data.

Devoteam har gennem de seneste år opbygget et stærkt team med dyb indsigt og praktisk erfaring for, hvordan forretningen opererer inden for risikostyring, compliance og operationel sikkerhed. Samtidig er teamet mestre i at konfigurere applikationerne IRM og SecOps i ServiceNow, og er altid med på de nyeste tilføjelser til ServiceNows sikkerhedsprodukter – seneste skud på stammen er BCM (Business Continuity Management). Teamet tør også udvikle nye løsninger inden for områder, hvor ServiceNow ikke helt er klar endnu.

Vi gør kompleksitet forståelig – nedenfor ses vores ’sikkerhedsskib’

Er du nysgerrig, og vil vide mere om IRM (Integrated Risk Management), SecOps (Security Operations), Vendor Risk Management, IAM (Identity Access Management) eller BCM (Business Continuity Management) i ServiceNow, så hører vi gerne fra dig.

Herunder kan du læse mere om, hvordan vi arbejder i Risk & Security-teamet, og hvordan vi kan bistå din organisation/virksomhed.