Skip to content

Devoteam udvider partnerkredsen med to nye kapaciteter

Vækst kræver ekstra kræfter. Devoteam udvider partnerkredsen med to nye medlemmer, Camilla Borchorst og Jørgen Papadopoulos. Det bringer antallet af partnere op på 10, og udvidelsen er naturlig konsekvens af Devoteams fortsatte vækst, siger Managing Partner Søren Nielsen, og fortsætter.

Vi skal tage vores egen medicin. Virksomheder skal altid være på udkig efter nye input, og det er rigtig godt, vi nu får noget frisk blod på partnerniveau. Både Camilla og Jørgen har gjort det fremragende og har stor andel i vores konstante vækst.

Camilla Borchorst er en af fagets allerbedste til portefølje-, program- og projektstyring. I sin tid hos Devoteam har hun styret en række af landets største virksomheder gennem massive transformationsprocesser med overblik og eksekvering. Hun har derfor også fået ansvar for en række kundeprojekter inden for digital transformation. Camilla er højt værdsat af både kunder og kolleger for hendes kapacitet til at lede og inspirere mennesker på tværs af fagligheder og strukturer. Camilla leverer. Altid.

Camilla har været hos Devoteam siden 2012 og har tidligere arbejdet hos bl.a. Rigspolitiet, PFA og Nykredit.

 

Jørgen Papadopoulos er en af de primære kræfter bag væksten i Devoteams division for Risk & Security. Han er en af hovedkræfterne bag udviklingen af

Devoteams unikke tilgang til rådgivning inden for sikkerhed med vægt på formidling og tilpasning til kundens specifikke situation. Jørgen har blandt andet udviklet løsninger inden for digitalisering og automatisering af eksempelvis GDPR og GRC (Government, Risk Management & Compliance) til stor tilfredshed for vores kunder. Yderligere har han hjulpet store danske virksomheder med ISO 27001 certificering, GDPR og Cyber Security programmer. Jørgens evne til at forklare og samarbejde om komplekse sikkerhedsspørgsmål er kun overgået af hans talent for at samle og lede teams.  

Jørgen har været hos Devoteam siden 2007 og har tidligere arbejdet hos bl.a. Danmarks Nationalbank og L.M. Ericsson.