Skip to content

Devoteam tildeles vigtig SKI-aftale

Det er en stor glæde at kunne offentliggøre, at Devoteam i går modtog tildelingen på SKI-aftale 17.11 managementsupport.

Vi er stolte og glade over, at vi er tildelt alle tre 17.11-management-aftaler, som vi har ansøgt om. Vores kunder har nu mulighed for let at få vores bistand til strategi, effektivisering og analyse. Dette markerer igen Devoteam som et af de førende management-konsulenthuse i Danmark. Vi glæder os også over, at vi via vores faste underleverandør på aftalen, Prokura, kan levere high-end konsulentbistand inden for logistik og indkøb, udtaler Per Eeg, Senior Partner hos Devoteam.

Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI uddyber;

”Med den nye aftale på managementsupport kan den offentlige sektor fortsat få ydelser af en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Afhængigt af hvilken delaftale du bruger, er timeprisniveauet 4-18 pct. lavere end på den tidligere aftale på området. Vi har samtidig sikret, at aftalen fortsat er let at bruge, så den offentlige sektor hurtigt kan foretage løsningskøb blandt ti leverandører på tværs af aftalens fem delaftaler.”