Skip to content

Devoteam styrker ledelsen i det digitale designstudio – Jayway by Devoteam

Som led i en større oprustning på det danske marked, har Devoteam styrket ledelsen i vores Københavnske digitale designstudio – Jayway by Devoteam.

Fredrik Nannestad overtager den daglige ledelse i det Københavnske studio, hvor han skal videreføre og udbygge Danmarks stærkeste team inden for digital innovation på cloud, web og app.

Jeg ser frem til at hjælpe vores kunder med at eksekvere en datadrevet digital strategi gennem hurtigere og målbare leverancer, udtaler Fredrik Nannestad, Partner & Studio Lead hos Jayway by Devoteam.

Country Manager hos Devoteam, Søren Nielsen forsætter, ’’Vi går en spændende tid i møde. Fredrik på posten hos Jayway by Devoteam er første af mange nye tiltag, som vil styrke og gavne vores danske kunders digitale rejse’’.

Webinar: Vil du opleve Fredrik in action?

Torsdag d. 10. december, kl. 10-11.00, afholder Fredrik, i samarbejde med Anders Kring, Data Scientist, Devoteam og Simon Kvistgaard, Stifter og Direktør, Inviso by Devoteam, et webinar omkring, hvordan du kan styrke kunderejser på tværs af fysiske og digitale kanaler.

Kender du ikke Jayway by Devoteam?

Jayway er et skandinavisk udviklingshus, der med over 20 års erfaring leverer kreative og innovative løsninger til en international kundebase. Deres agile teams designer og udvikler custom software i verdensklasse på tværs af cloud, web, mobil, VR, AR og IoT. Firmaet består af 200+ specialister fordelt i 9 studios i henholdsvis Malmö, Stockholm, Halmstad, København og Silicon Valley, USA. I 2018 blev Jayway en del af Devoteam Group. Læs mere om dem her https://www.jayway.com