Skip to content

Devoteam skal bistå Landbrugsstyrelsen i omstilling mod et landbrug med større fokus på klima og miljø

Landbrugsstyrelsen har valgt Devoteam til at programlede den kommende implementering af EU’s nye fælles landbrugspolitik, kaldet CAP2020 (Common Agricultural Policy). CAP2020 vil have et større fokus på bl.a. klima og miljø, og vil indebære ganske betragtelige omlægninger af de omfattende ordninger, der giver økonomisk støtte til og indebærer regulering af landbruget.

Konkret skal Devoteam de kommende 3 1/2 år bistå med programleder og Program Management Office.

Underdirektør for IT, Franci Johansen, udtaler:

Det brede samarbejde i styrelsen og med departementet betyder, at vi er gode til at inddrage hinanden på tværs af fagligheder og på den måde sikrer regler, der er mere digitaliseringsvenlige, end de ellers kunne have været. Det afspejler, at vi er en moden projektorganisation, og giver os mulighed for at påbegynde it-udviklingen, der skal udmønte reformen, før de endelige beslutninger om CAP2020 foreligger. Det gør, at Danmark ligger absolut i spidsen mht. at implementere landbrugsstøttereformer i EU – og det skal vi også gerne gøre denne gang.

“Vi er stolte og ydmyge over at have fået mulighed for at bistå med denne helt centrale opgave i omstilling mod et landbrug med større fokus på klima og miljø. Og vi glæder os til et fortsat tæt samarbejde med en dygtig projektorganisation,” udtaler Senior Partner i Devoteam, Per Eeg.

Er du nysgerrig omkring vores andre kundecases?

Hos Devoteam har vi altid gang i en masse spændende projekter. Se et udsnit her, hvor vores kunder deler historier om deres innovative projekter.