Devoteam opruster på Cloud

10. marts 2021

Cloud-baseret transformation er i stærk vækst, også hos Devoteam. Markedet har i de seneste år gennemgået et skifte i behov, og efterspørger nu partnere, som kan rådgive, men som i særdeleshed også kan varetage den fulde implementering af transformationen. Devoteam tager derfor skridtet videre, og etablerer enheden ’G Cloud DK’.

Vi har lyttet til vores kunder, og deres ønsker til os som leverandør. Det er derfor en stor fornøjelse, at vi nu kan følge vores cloud-projekter helt til dørs – fra strategi til implementering, udtaler Per Eeg, Managing Partner i Devoteam Management Consulting.

Globalt er Devoteam eksperter i løsningsleverancer på alle de store Cloud-platforme: Google Cloud Platform, Microsoft Azure og Amazon Web Services. I Danmark vil fokus indledningsvis være på Google Cloud.

Per Eeg forsætter, ’’med Devoteams globale engagement og mange eksperter på Google er vi overbeviste om, at vi i Danmark har gode kort på hånden til at nå vores mål om at blive førende Google leverancepartner i Danmark’’.

Partner Manager hos Google, Christian Stahl, tilslutter sig, ’’Devoteam har igennem årene forstået at tilpasse sig den nye cloud virkelighed på en overbevisende måde. De er i dag en af vores største partnere på Google Cloud, og forstår at hjælpe kunderne trygt og sikkert igennem transformation til cloud og altid med øje for de forretningsmuligheder, cloud tilbyder.’’

Den nye forretningsenhed vil blive drevet frem af Google-eksperter, Simon Stubben og Jakob Kjelds.

Simon Stubben, Cloud Lead

Jakob Kjelds, Cloud Sales Lead

Vil du vide mere om Cloud?

Hent vores gratis rapport: Cloud analysen 2020. I denne analyse har Devoteam undersøgt, hvordan danske virksomheder – private såvel som offentlige – kan drage fordel af de nye leverancemodeller for cloud.

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om jeres muligheder inden for Google Cloud, eller Cloud generelt.

devoteam

Contact

Per Gulløv Lundh Eeg

Managing Partner