Skip to content

Devoteam indgår strategisk samarbejde med Clear Skye

Devoteam har, som nordens førende implementeringspartner i krydsfeltet mellem ServiceNow og cybersikkerhed, indgået et strategisk samarbejde med Clear Skye, som leverer en platform til Identity Governance & Administration (IGA) i skyen, som er bygget til ServiceNow-platformen. Med det forestående samarbejde vil Devoteam kunne tilbyde rettighedsstyring til ServiceNow-kunder på en ny måde. 

Det er vigtigere end nogensinde før at kunne kontrollere identiteter og styre adgangen til virksomhedsdata og systemer. IGA er ikke nyt for Devoteam, men mange af vores ServiceNow-kunder har efterspurgt en IGA-løsning, baseret på ServiceNow, til at styre deres brugere og adgange til applikationer. Det findes nu, og løsningen hedder Clear Skye. Devoteam har et team af konsulenter klar til at hjælpe vores mange ServiceNow-kunder på deres IGA-rejse.

Clear Skye er uden tvivl en af de mest spændende ’game changers’ på IGA-markedet, som vi har set de seneste år, udtaler Jørgen Papadopoulos, Partner hos Devoteam Management Consulting.

Samarbejdet med Clear Skye gør, at vi nu kan tilbyde alle vores ServiceNow-kunder en meget bedre kontrol med deres identiteter og adgange, uden at de behøver at forlade ServiceNow-platformen. Dernæst også en mulighed for ægte integration mellem sikkerhedsstyring, operationel sikkerhed, Service Management og IGA på ServiceNow-platformen, som er de fleste virksomheders vision inden for cybersikkerhed. Det er gode nyheder for alle ServiceNow-kunder, som ønsker en integreret tilgang til cyber- og informationssikkerhed.

Inspirationslæsning

Læs også vores relevante artikel: Sikkerhed i skyen: Alt er som det plejer – bare bedre

Vil du vide mere om, hvordan netop dette samarbejde kan hjælpe jer med ServiceNow-platformen, så er du velkommen til at kontakte os.